Фото: соцмережі

У Москві паніка через невідомий безпілотник: зачинено аеропорт "Внуково"

У неділю, 6 серпня, російська влада заявила, що невідомий дрон намагався "прорватися" до Москви. Через це в аеропорту "Внуково" затримали низку рейсів.

Про це повідомили пропагандистські ЗМІ.

Після інформації про безпілотник у повітряному просторі РФ, в аеропорту "Внуково" було введено план "Килим". Зазначається, що 11 рейсів на виліт і 15 на приліт затримано. Пропагандисти зазначили, що план "Килим" вводиться в тих випадках, коли в повітряному просторі виявлено невідомі об'єкти. 

Згодом мер Москви Сергій Собянін заявив, що була "спроба прориву на Москву безпілотника".

"Сьогодні в районі 11 години була спроба прориву на Москву безпілотника. На підльоті силами ППО було знищено", — повідомив Собянін.

Міноборони країни-агресорки традиційно в атаці звинуватило Київ. Оборонне відомство РФ заявило, що нібито український безпілотник збили в небі над Подольськом.

"Сили ППО запобігли спробі київського режиму здійснити терористичну атаку дроном по об'єктах на території Московської області. Безпілотник знищили на території Подільського району. Постраждалих та руйнувань немає", — заявили у Міноборони РФ.

Нагадаємо, 5 серпня в районі Кримського мосту сталося кілька вибухів. Росіяни заявили про атаку безекіпажних катерів і повітряних дронів. Гучний вибух чули в районі населеного пункту Яковенкове. Вказується, що, можливо, місце події поруч з Кримським мостом. Пізніше стався новий потужний вибух в районі Кримського мосту, а потім третій.

Також за даними ЗМІ, Служба безпеки України та військово-морські сили України провели нову спецоперацію у Чорному морі. Внаслідок операції підірвано великий нафтовий танкер РФ SIG.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 06.08.2023 13:45