Фото: "Мілітарний"

У НАТО назвали статтю Bild щодо війни між Росією та Альянсом "сценарієм навчань"

Директор Центру передового досвіду НАТО зі стратегічних комунікацій Яніс Сартс висловив свою думку щодо матеріалу німецького таблоїда Bild, який крок за кроком описує, як може розвиватись військовий конфлікт між Російською Федерацією та НАТО. 

У соцмережі Х Сартс стверджує, що це був лише навчальний сценарій.

"Сценарії раніше були повністю вигадані з неіснуючими країнами та географічними регіонами. Зараз більш доречно використовувати дійсні країни й географічні регіони", прокоментував Сартс.

Представник НАТО зазначив, що видання Bild має у своєму розпорядженні навчальний сценарій, який завжди є вигаданою ситуацією. Здебільшого, він спрямований на те, щоб перевірити військові можливості в тій чи іншій області, додав Сартс.

 Яніс Сартс з НАТО про матеріал видання Bild

Скріншот з соцмережі twitter.com/janis_sarts

Нагадаємо, наступним об'єктом для вторгнення російських військ можуть стати країни Північноатлантичного альянсу (НАТО). Це станеться, якщо Захід не допоможе Україні здобути перемогу у війні з агресором. Таку заяву зробила глава естонського уряду Кая Каллас. Чиновниця підкреслила, що іноді Захід вірить наративам Росії, один з яких полягає в тому, що Захід і НАТО слабкі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 15.01.2024 15:28