Фото ілюстративне. Джерело: ArmyInform

У невизнаному Придністров’ї впали уламки ракети С-300: з'явилися деталі (відео)

У Молдові в невизнаному Придністров'ї впали уламки ракети С-300 зразка 1968 року. Вибух стався в повітрі.

Про це повідомив NewsMaker із посиланням на співголову Об'єднаної контрольної комісії від Придністров'я Олега Бєлякова, слова якого наводять регіональні медіа.

Бєляков розповів, що уламки впали в один із городів у селі Кіцкани. За попередніми даними, постраждалих немає. При цьому бойова частина ракети ввійшла в ґрунт, але не розірвалася. Вибух стався о першій годині ночі.

Видання зазначає, що запросило коментар у Бюро реінтеграції, однак на момент публікації ще не отримало жодного офіційної реакції на те, що сталося.

Як відомо, в ніч на понеділок, 25 вересня, в Україні, за даними Повітряних сил, знищили 11 крилатих ракет "Калібр" і 19 ударних БпЛА "Shahed-136/131". На Одещині російські ракети влучили в припортову інфраструктуру. Пошкоджений морський вокзал, в будівлі привокзального готелю спалахнула пожежа, її оперативно ліквідували. Зруйноване зерносховище. Пошкоджені будівлі в історичному центрі Одеси, які перебувають під охороною ЮНЕСКО.

Нагадаємо, що уламки російських дронів уже неодноразово виявляли на території Румунію, що входить у НАТО. Зокрема, в районі сіл Нуферу та Вікторія в окрузі Тульча знайшли уламки російського дрона, який, імовірно, впав там після нічної атаки 13 вересня РФ по Одещині. Тоді румунська влада відправляла на місце події вертольоти військово-повітряних сил зі спеціалізованою групою на борту для проведення попередніх польових досліджень і взяття проб для експертиз.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.09.2023 12:17