Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Німеччині на оборонному заводі пролунав вибух: є важкопоранені

У Німеччині у місті Тройсдорф на оборонному підприємстві прогримів вибух. Внаслідок інциденту двоє людей отримали серйозні поранення.

Як повідомляє видання Bild, до ліквідації наслідків інциденту були масово залучені рятувальні вертольоти, поліцейські та пожежні підрозділи.

Так, за словами керівника пожежної частини міста Ларса Геделя, близько 09:32 за місцевим часом до рятувальників надійшло повідомлення щодо аварії на промисловому об'єкті. На місці інциденту рятувальники виявили двох людей, які отримали важкі травми внаслідок вибуху. Зазначається, що ці особи самостійно залишили будівлю підприємства. Їм надали допомогу на місці екстрені служби та лікарі швидкої допомоги.

Цих постраждалих доставили до найближчих медичних закладів на гелікоптері. Рятувальники наголошують, що внаслідок вибуху будівля заводу отримала значні пошкодження, через що вони не змогли до неї зайти. Зокрема, будівлю було відключено від електропостачання.

Видання додає, що підприємство, на якому стався вибух, ймовірно, належить компанії Diehl Defense, Так, у червні федеральний уряд Німеччини почав розслідування щодо пожежі на підприємстві Diehl Defense, яка сталася 3 травня цього року у Берліні: Німеччина підозрює Москву. Відомо, що підприємства цієї компанії виготовляють зброю для України. Водночас кримінальна поліція Німеччини припускає, що інцидент на заводі у Тройсдорфі є виробничою аварією.

Нагадаємо, у червні на польському заводі Mesko, який виробляє зброю, стався вибух. На місці загинув 59-річний працівник, ще одного працівника було госпіталізовано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 30.08.2024 15:02