Місце стрілянини в німецькому Альбштадті. Джерело: поліція Німеччини

У Німеччині внаслідок стрілянини троє людей загинуло: підозрюють "мисливця"

У неділю, 14 липня, вдень, у німецькому місті Альбштадт (федеральна земля Баден-Вюртемберг) сталася стрілянина. Троє людей загинули та ще двоє дістали вогнепальні поранення.

Про це повідомило видання DW.

"У німецькому місті Альбштадт, що у федеральній землі Баден-Вюртемберг, вдень у неділю, 14 липня, троє людей загинули, двоє дістали вогнепальні поранення внаслідок стрілянини. Інформацію підтвердило місцеве управління поліції", — йдеться в повідомленні.

Журналісти додали, що в Альбштадті триває масштабна поліцейська операція. За попередніми даними німецьких правоохоронців, стрілянина не була нападом, її причиною міг стати побутовий конфлікт.

Подробиць того, що сталося, наразі немає. Дещо раніше ЗМІ повідомили, що стрілянина сталася у громаді Лаутлінген, що за шість кілометрів від центру Альбштадта.

Деякі німецькі інформаційні агенції передають про передні припущення поліції: у стрілянині підозрюють місцевого "мисливця".

Онлайн-видання ZAK пише з посиланням на очевидців, що люди, які перебували поблизу місця події, сховалися в найближчому готелі й упродовж декількох годин перечікували там. Дехто залишився в укритті на триваліший час.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що на заході Німеччини подружжя українців з інвалідністю вбили та розчленували громадянина Латвії. Злочин стався ще в лютому. Зокрема, 55-річний українець і його 45-річна дружина під час спільного застілля вбили та розчленували свого знайомого, який був громадянином Латвії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 14.07.2024 18:55