Фото: glavnoe.in.ua

У низці областей оголошено повітряну тривогу: окупанти атакують Україну ударними безпілотниками (мапа)

У неділю ввечері, 29 жовтня, російські загарбники атакують Україну кількома групами ударних безпілотників. У низці областей оголошено повітряну тривогу.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Близько 20:20 Повітряні сили попередили про загрозу застосування ударних безпілотників у Херсонській, Миколаївській та Дніпропетровській областях.

Згодом з'явилась інформація, що БпЛА рухаються з Херсонської області у напрямку Миколаївщини. Також ударні безпілотники були виявлені у повітряному просторі Миколаївської області. Після цього Повітряні сили попередили про чергову групу ударних БпЛА з Херсонської області у напрямку Миколаївської області.

На цю мить повітряна тривога поширилась й на центральні регіони України.

Мапа alerts.in.ua

У неділю, 29 жовтня, у Київській області оголосили повітряну тривогу. У регіоні було помічено ворожий безпілотний розвідувальний апарат.

Нагадаємо, вночі у неділю, 29 жовтня, у Хмельницькій області чутно вибухи — це робота протиповітряної оборони по ворожих ударних дронах-камікадзе. Також рашисти випустили по Україні ракети.

Раніше аналітики Інституту вивчення війни повідомляли, що Росія, ймовірно, намагається розширити й диверсифікувати свій арсенал безпілотників, ракет і керованих бомб для завдання ударів по українській критично важливій інфраструктурі в осінньо-зимовий сезон.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.10.2023 22:09