Фото: скріншот з відео

У Новосибірську виявили масове поховання "вагнерівців": приголомшливе відео

Масове поховання із символікою ПВК "Вагнера" виявили у Новосибірську. Понад 200 свіжих могил з'явились на Гусинобродському цвинтарі.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Журналісти зазначають, що прізвища на хрестах, які їм вдалося перевірити, раніше не були опубліковані у звітах та прес-релізах про загибель солдатів Російської Федерації.

"Один із кварталів цвинтаря віддано під могили з однаковими хрестами, на яких вказані імена чоловіків з датами народження та смерті, в основному, кінець 2022 року та перші місяці 2023-го... За підрахунками, мова може йти про більш ніж 200 могил", — йдеться у повідомленні.

Ситуація на фронті

24 квітня противник завдав шість ракетних та 62 авіаційних ударів, здійснив 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ймовірність завдання ракетних та авіаційних ударів по всій території України залишається високою.

Основні зусилля ворог і далі зосереджує на веденні наступальних дій на Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Підрозділами сил оборони України протягом минулої доби було відбито 43 атаки противника на зазначених ділянках фронту. Найзапекліші бої тривають за Бахмут та Мар’їнку.

Нагадаємо, аналітики Інституту вивчення війни повідомляли, що за останні два дні атаки окупаційної армії РФ не досягли жодних територіальних успіхів у районі Бахмута. Водночас Збройні сили України намагаються відкинути ворога від ключової траси на даному напрямку.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першим

Війна, 25.04.2023 11:38