Фото: Офіс президента

Наступний тиждень може стати багато в чому визначальним для України, — Зеленський

Наступний тиждень у багатьох питаннях може стати визначальним для України. Зокрема, у питанні зупинки російської агресії.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час вечірнього відеозвернення.

"Наступний тиждень може стати багато в чому визначальним для того, щоб зупинити російський терор, цю агресію та щоб повернути нормальну безпеку. Щоб це сталося, рішучість наших партнерів має відповідати сміливості українців. Відповідь на питання "Коли завершиться ця війна?" насправді в тому, коли рішучість партнерів не відставатиме від того, що ми можемо робити для нашого захисту, для нашої незалежності, для нашої перемоги", — наголосив гарант.

Очільник держави додав, що Україна має перемогти країну-агресорку в цій війні.

"Може перемогти. Але разом з усім світом. Наша чітка стратегія буде на столі у партнерів. У Президента Сполучених Штатів", — резюмував Зеленський.

Нагадаємо, 19 вересня стало відомо, що кандидати в президенти США Дональд Трамп і Камала Гарріс зустрінуться з Володимиром Зеленським наступного тижня. Трамп планує провести перемовини з українським президентом на полях засідання Генеральної асамблеї ООН у Нью-Йорку, Гарріс — готова до розмови у Вашингтоні.

Також Зеленський під час свого візиту до США проведе зустріч із канцлером Німеччини Олафом Шольцом та прем'єр-міністром Японії Фуміо Кісідою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.09.2024 21:20