Дональд Трамп. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Трамп відмовився проводити другі дебати з Камалою Гарріс

Дональд Трамп 21 вересня відкинув можливість проведення ще одних президентських дебатів, заявивши, що "надто пізно" проводити повторний захід з віце-президентом Камалою Гарріс після того, як вона погодилася на дебати 23 жовтня, організовані CNN.

Про це повідомляє Politico.

"Просто занадто пізно", — сказав Трамп учасникам мітингу у Вілмінгтоні, Північна Кароліна. Він додав, що "голосування вже розпочалося", що справедливе для кількох штатів, таких як Міннесота, Південна Дакота та Вірджинія, які пропонують раннє особисте голосування.

"Вона провела одні дебати, я провів два, вже надто пізно проводити ще одні", — сказав він. "Я б із задоволенням, з усіх боків, але вже надто пізно, голосування вже зроблено, виборці вже там".

Тим часом у Ліспорті, штат Пенсільванія, напарник Трампа Джей Ді Венс заявив, що він відкритий для других дебатів з кандидатом на посаду віце-президента від Демократичної партії Тімом Волзом, через кілька хвилин після того, як Трамп сказав, що вже надто пізно для подальших дебатів. Перші дебати Венса та Волза заплановані на 1 жовтня.

Коментарі колишнього президента пролунали після того, як Гарріс підштовхнула свого опонента погодитися на ще один поєдинок, написавши у соціальній мережі X: "Я з радістю візьму участь у других президентських дебатах 23 жовтня. Сподіваюся, @realDonaldTrump приєднається до мене".

Раніше у суботу представник Трампа Стівен Чунг дав зрозуміти, що колишній президент не прийме пропозицію про дебати, пославшись на попередні коментарі Трампа, які він зробив на своїй платформі соціальних мереж Truth Social. У пості від 12 вересня, через два дні після того, як Гарріс і Трамп вперше провели дебати, він заявив: "Третіх дебатів не буде!"

Раніше віце-президентка Сполучених Штатів Америки Камала Гарріс прийняла запрошення американського телеканалу CNN на другі дебати з колишнім президентом Дональдом Трампом.

Нагадаємо, член Палати представників Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Джиммі Панетта вважає, що Камала Гарріс у разі перемоги і надалі підтримуватиме Україну у війні проти Росії. Цього політика називають наближеним до кандидатки від демократів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Світ, 22.09.2024 13:58