Дональд Трамп. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Прихильники Трампа остерігаються його провалу під час дебатів із Гарріс, — ЗМІ

З одного боку, наступні дебати можуть стати для Дональда Трампа найкращим шансом відновити свої позиції у президентських перегонах. Але деякі його союзники відверто побоюються, що він може провалити їх, таким чином втративши можливості, які в нього є.

Про це повідомило видання Politico. Журналісти зазначили, що відомі посадовці Республіканської партії США, а також радники Трампа, тижнями закликали його зосередитися на критиці політичної діяльності віце-президента Камали Гарріс.

Однак претендент на посаду президента США продовжує подавати сигнали, що він не зацікавлений у відмові від особистих нападок. Це, власне, на думку аналітиків, й може призвести до провалу на дебатах.

"Я вважаю, що вона поводитиметься дуже-дуже агресивно, намагатиметься заманити його в пастку, дуже злитися, переходитиме на особистості та намагатиметься принизити його. Я думаю, принаймні сподіваюся на це, що він поводитиметься як хлопець, який був справжнім президентом і просто залишатиметься спокійним і врівноваженим", — сказав колишній речник Палати представників Ньют Гінгріч.

Для союзників колишнього президента, відомого своєю неординарністю та пихатістю, це надія, яка змушує деяких буквально закликати до вищих сил.

"Я думаю та молюся, що його можна дисциплінувати", — сказала Тріша Маклафлін, одна з декількох республіканських стратегів.

Аналітики Politico зазначили, що Трамп, судячи з усього, не поділяє побоювань союзників щодо утримання від особистих образ. Зокрема, коли нещодавно подкастер Лекс Фрідман наполегливо закликав Трампа говорити про "позитивне бачення майбутнього замість критики іншої сторони", колишній президент, схоже, не погодився з цим.

"Так, я думаю, що критикувати треба. Я вважаю, що вони огидні", — відреагував Трамп.

Нагадаємо, нещодавно прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував майбутні президентські вибори у Сполучених Штатах Америки. Він відзначив передбачуваність політиків від Демократичної партії, на відміну від кандидата від республіканців.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 07.09.2024 22:20