Дмитро Пєсков. Джерело: росЗМІ

У Кремлі порівняли кандидатів у президенти США Гарріс і Трампа

Прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков прокоментував майбутні президентські вибори у Сполучених Штатах Америки. Він відзначив передбачуваність політиків від Демократичної партії.

Про це він розповів в інтерв'ю телеканалу "Россия 1". Його висловлювання наводить "Интерфакс".

"У нас немає кандидата, але, звичайно, демократи передбачуваніші", — сказав він.

Так Пєсков відповів на запитання, "хто наш кандидат" на президентських виборах у США після відмови чинного очільника Білого дому Джо Байдена від участі кампанії.

За його словами, "те, що казав Путін про передбачуваність Байдена, стосується практично всіх демократів, зокрема, Гарріс".

"Передбачуваним є продовження лінії щодо нас, передбачуваним є продовження тиску на країни Євросоюзу, подальше політичне та економічне поневолення цих країн", — додав прес-секретар Путіна.

Пєсков також назвав неможливим моментальне відновлення російсько-американських відносин, які наразі перебувають у найнижчій точці за весь час існування.

"Не думаю, що є чарівна паличка. Протягом доби нічого зробити неможливо", — сказав він.

Так Пєсков прокоментував слова кандидата в президенти США Дональда Трампа про те, що він налагодить відносини з Москвою на наступний день після повернення в Білий дім.

"Хоча, якщо припустити, що наступний президент США зробить під час своєї інавгураційної промови заяву про те, що США виступають за мир і тому припиняють свою підтримку України, зупиняють усі програми військової допомоги та закликають сторони сісти за стіл переговорів, тоді загалом до ранку в когось щось у мізках зміниться, особливо в Києві", — додав він.

При цьому представник Кремля зауважив, що "можна це уявити гіпотетично, але це зі сфери фантастики".

Нагадаємо, колишній радник Дональда Трампа з національної безпеки Герберт Макмастер розповідав, що кремлівський диктатор Володимир Путін сповна використовував "его та невпевненість" Дональда Трампа. Таким чином він впливав на нього, навіть попри застереження працівників Білого дому.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 01.09.2024 17:41