Камала Гарріс. Джерело: Офіс президента України

Чи продовжать США підтримку України у війні з Росією: заява Гарріс

У суботу, 24 серпня, віце-президентка і кандидатка у президенти Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Камала Гарріс привітала Україну з Днем незалежності. Вона пообіцяла, що підтримка Києва з боку США продовжиться.

Про це Гарріс написала у соцмережі Х.

"У День Незалежності України ми приєднуємося до святкування спільних цінностей, які український народ відважно захищає кожного дня: незалежність, суверенітет і свободу. Ми й надалі підтримуватимемо Україну в її боротьбі за свободу проти російської агресії", — написала вона.

Нагадаємо, президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден привітав українців з Днем Незалежності та заявив, що Україна завжди була і залишиться вільною державою.

Раніше президент Володимир Зеленський звернувся до українського народу з нагоди Дня Незалежності та подякував усім, хто стоїть на захисті свободи та майбутнього нашої держави.

Варто зазначити, що у День Незалежності України на тимчасового окупованих територіях нашої держави проходить масштабна акція на честь свята. У ній беруть участь сотні українців з різних міст, захоплених Російською Федерацією.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.08.2024 20:15