Камала Гарріс. Джерело: x.com/KamalaHarris

В оточенні Гарріс повідомили, чи підтримуватиме вона Україну в разі перемоги на виборах

Член Палати представників Сполучених Штатів Америки від Демократичної партії Джиммі Панетта вважає, що Камала Гарріс у разі перемоги на президентських виборах і надалі підтримуватиме Україну у війні проти Росії. Цього політика називають наближеним до кандидатки від демократів.

Про це Джиммі Панетта розповів в інтерв’ю "Європейській правді". За його словами, нинішня адміністрація Джо Байдена "продовжуватиме підтримувати нашого союзника та партнера по демократії — Україну", ця політика триватиме й надалі.

"Маємо двох кандидатів у президенти. Одна чітко дала зрозуміти, яка в неї позиція, коли йдеться про підтримку України. Інший, який явно вагався та буквально цього тижня не зміг відповісти на запитання, коли йшлося про те, чи повинна Україна перемогти чи ні", — додав конгресмен.

Він запевнив: Гарріс чітко дала зрозуміти, що продовжуватиме підтримувати Україну в її зусиллях, спрямованих на досягнення успіху. На питання, чи може бути адміністрація Гарріс сміливішою в питанні військової підтримки України, Панетта не дав прямої відповіді, але висловив думку, що й нинішня адміністрація Байдена поступово змінює свою позицію.

"Потрібен певний процес, але працівники адміністрації Байдена проходять через відповідні ітерації, щоби дійти до "так". І я вірю, що саме так відбуватиметься й із Камалою Гарріс", — додав конгресмен.

Нагадаємо, що віце-президентка США Камала Гарріс намагається домовитися про ще одні дебати зі своїм опонентом Дональдом Трампом. Однак той наразі категорично відмовляється від нової розмови у прямому ефірі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.09.2024 14:56