Дональд Трамп і Камала Гарріс. Джерело: Getty Images / Global Images Ukraine

Вибори в США: Гарріс вимагає ще одних дебатів, Трамп відмовляється

Віце-президентка Сполучених Штатів Америки Камала Гарріс намагається домовитися про ще одні дебати зі своїм опонентом Дональдом Трампом. Однак той наразі категорично відмовляється від нової розмови у прямому ефірі.

Про своє бажання наступних дебатів Камала Гарріс заявила під час передвиборчого виступу в Атланті в п’ятницю, 20 вересня.

У своєму виступі вона згадала про слова опонента на попередніх дебатах стосовно прав жінок на аборти. У цей момент хтось із зали, вочевидь, запитав кандидатку в президенти від Демократичної партії США про другі дебати.

"Я намагаюся організувати ще одні дебати. Побачимо. Але я прагну ще раз поспілкуватися у прямому ефірі, адже є дуже актуальні та важливі теми, які варто обговорити", — відповіла вона.

Однак Трамп, як відомо, відмовляється від проведення другого туру дебатів із Гарріс. Він у притаманному йому безапеляційному стилі заявив, що "переміг під час дебатів" і звинуватив модераторів у несправедливому ставленні до себе.

Проте всі основні опитування щодо перших дебатів 10 вересня показали, що перемогу здобула саме Камала Гарріс.

Нагадаємо аналітики агенції Associated Press заявили, що союзники США вже переключають увагу з Джо Байдена на кандидатів у президенти Дональда Трампа та Камалу Гарріс. Хоча чинний президент намагається проводити напружену зовнішньополітичну діяльність.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 21.09.2024 10:12