Фото: Національна поліція

У поліції назвали кількість жертв і потерпілих внаслідок потужного вибуху у Львові (фото)

У суботу ввечері, 23 грудня, стався вибух у гаражі приватного будинку у Львові на вулиці Княгині Ольги. Під час розбору завалів було виявлено тіла трьох львів’ян.

Про це повідомляє Національна поліція у Telegram.

За даними правоохоронців, внаслідок інциденту троє загиблих, ще троє людей отримали травми. Наразі поліціянти розслідують обставини події, за фактом розпочато кримінальне провадження.

У поліції зазначають, що 23 грудня до них надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків на вулиці Княгині Ольги стався вибух.

"На місці події працювали слідчо-оперативна група, криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини, а також патрульні поліціянти. Як встановили правоохоронці, стався вибух газу в гаражному приміщенні приватного будинку, внаслідок чого його частина була зруйнована", — йдеться у повідомленні Нацполіції.

Там також повідомили, що під час розбору завалів було виявлено тіла трьох львів’ян: 82-річної жінки та чоловіків віком 37 і 75 років. Окрім того, семирічний хлопчик, 11-річна дівчинка та 74-річний чоловік отримали тілесні ушкодження та були доставлені до медичних закладів.

Нагадаємо, на початку грудня у приватному будинку в Подільському районі столиці стався вибух. Внаслідок надзвичайної події загинув чоловік. Інцидент трапився на вулиці Замковецька.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 24.12.2023 09:15