Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У поліції попередили про небезпеку ракетних ударів по Україні на День прапора та День Незалежності

Російські окупанти можуть завдати ракетних ударів по Україні у День державного прапора та День Незалежності — 23-24 серпня. За два дні очікується проведення 486 заходів із нагоди державних свят.

Про це заявив начальника Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Максим Ахрамєєв.

За його словами, всі підрозділи Нацполіції готові до забезпечення заходів посиленої безпеки під час відзначення Дня державного прапора та Дня Незалежності України.

⁠Керівник департаменту наголосив, що в ці дні існує висока ймовірність завдавання країною-агресором чисельних ракетних обстрілів по території України, тому необхідно особливу увагу приділяти чіткому алгоритму дій під час повітряної тривоги та рекетної небезпеки.

Ахрамєєв додав, що до забезпечення посилених заходів безпеки залучать наряди поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби.

Нацполіція також звертається до громадян з проханням і самостійно дбати про свою безпеку, реагувати на сигнали тривоги, перебувати в укриттях під час їхніх сигналів, не чіпати підозрілі предмети, повідомляти до поліції про порушення правопорядку.

"На території держави, крім Донецької, Луганської, Сумської та Херсонської областей, очікується проведення 486 заходів із нагоди державних свят", — зауважив Ахрамєєв.

Нагадаємо, що раніше посольство США попередило, що в Україні існує підвищений ризик російських масованих атак напередодні Дня Незалежності. У зв'язку з цим там закликали громадян США покинути Україну та наголосили, що російські удари по Україні становлять постійну загрозу для цивільного населення та цивільної інфраструктури.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.08.2024 17:06