Фото: tvn24.pl

У Польщі автобус з українцями потрапив у жахливу аварію: скільки постраждало людей

У ніч на суботу, 27 січня, у Польщі сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пасажирського автобуса з України. Внаслідок інциденту травмувалися щонайменше 18 осіб.

Про це повідомляє TVN24.

За даними джерела, аварія сталася поблизу польсько-українського кордону у місцевості Ґолембє Люблінського воєводства. ДТП сталася близько 04:00, коли автобус з 59 пасажирами та двома водіями перекинувся на бік на повороті дорожнього полотна.

Фото: TVN24

Що могло спричинити аварію

Представник державної пожежної служби у Грубешуві повідомив, що в момент аварії на цій ділянці траси йшов сніг і була ожеледиця. За словами рятувальників, погодні умови навряд чи спричинили ДТП.

Наразі відомо про 18 постраждалих, їх доставили до медичних закладів. Решті пасажирів надають притулок у школі в Долгобичуві, поки для них не знайдуть інший автобус. На місці аварії працюють екстрені служби.

Раніше повідомлялось, що в Польщі 31 грудня троє українців загинули у дорожньо-транспортній пригоді. Аварія сталася на межі Глівіце і Жерниці (Сілезьке воєводство).

Нагадаємо, 28 грудня у турецькій провінції Сакар'я сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Постраждали двоє українців. Попередньо, причиною ДТП став густий туман. Спершу одна з автівок зіткнулася з вантажівкою, а наступні водії позаду не встигли відреагувати і в’їхали у них. За словами очевидців, деякі люди загинули через те, що вийшли зі своїх автівок подивитись на першу автотрощу. Шістьох водіїв-учасників ДТП затримали.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 27.01.2024 10:50