Фото: Мар'яна Безугла\Facebook

У Раді зареєстрували постанову про звільнення Безуглої з оборонного комітету

У понеділок, 22 липня, у Верховній Раді України зареєстрували постанову про виключення Мар'яни Безуглої із Комітету з питань безпеки.

Про це повідомив народний депутат від "Голосу" Ярослав Железняк.

За його словами, на сайті парламенту з'явився документ про звільнення Марʼяни Безуглої з посади заступника голови Комітету з питань безпеки і виключення її зі складу Комітету.

Він наголосив, що відповідне рішення у Раді можуть ухвалити вже завтра, 23 липня.

"Чую, що Комітет з питань Регламенту дуже оперативно розгляне цей документ і голосування в Раді теж відбудеться вже завтра", — наголосив Железняк.

У Раді зареєстрували постанову про звільнення Безуглої з посади заступниці голови Комітету

Фото: Ярослав Железняк\Telegram

Варто зазначити, що 22 липня Комітет з питань безпеки Верховної Ради проголосував за зняття Мар'яни Безуглої з посади заступниці його голови та виключення її зі складу комітету.

Нагадаємо, народна депутатка Мар’яна Безугла у середу, 17 липня, за власною заявою вийшла з фракції "Слуга народу". Політикиня звинуватила депутатів своєї фракції в тому, що вони "підкилимно об’єднуються з опозицією в питаннях саботажу".  

Додамо, 15 липня Безуглу відкликали з посади голови парламентського підкомітету з питань демократичного цивільного контролю. Вона заявила, що рішення пов’язане з її публічними заявами про проблеми у Збройних силах України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 22.07.2024 19:59