Фото: championat.com

У Росії підтвердили чутки про хворобу Лукашенка

Перший заступник голови комітету Держдуми РФ у справах Союзу незалежних держав Костянтин Затулін заявив, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко захворів, але в нього не коронавірус. Відомо, що напередодні білоруського диктатора привезли в президентську клініку під Мінськом. У Білорусі 14 травня відзначають День державного прапора, герба і гімну країни, однак Лукашенко не з'явився на святкуванні.

Про хворобу Затулін заявив у коментарі виданню "Подъем". Він не зазвав діагноз Лукашенка.

"Там нічого такого надприродного немає, це не COVID-19. Просто людина захворіла. Попри те, що людина захворіла, вважав своїм обов'язком приїхати до Москви, а потім увечері того ж дня проводив заходи в Мінську. Напевно, потребує певного відпочинку — ось і все", — сказав він.

Зазначимо, що чутки про ймовірну хворобу у Лукашенка з'явилися кілька днів тому. ЗМІ повідомляли, що графік самопроголошеного президента Білорусі за останні дні різко змінився. Зокрема, він почав рідше з'являтися на публіці. Водночас прес-служба диктатора жодним чином не реагує на стан здоров'я політика.

Нагадаємо, 9 травня Лукашенко був на параді у Москві, проте по його закінченні негайно повернувся в Мінськ, не чекаючи завершення всіх урочистостей. Вже у Мінську Лукашенко не виступив із традиційною промовою до Дня перемоги.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 15.05.2023 01:34