Фото з соцмереж

У роботі Monobank стався збій

У вівторок, 16 квітня, у роботі українського онлайн-банку Monobank фіксують збій. Деяким клієнтам не вдається здійснити вхід у додаток.

Про це повідомляють користувачі у соцмережах.

"На жаль, зараз спостерігаються складнощі у роботі застосунку. Ми відновимо працездатність сервісів найближчим часом. Вибачте, будь ласка, за незручності", —  йдеться у повідомленні при вході в застосунок банку.

Зазначається, що декому вхід вдається здійснити, але провести операції неможливо. Станом на 15:15 співзасновник банку Олег Гороховський збій не прокоментував.

Раніше повідомлялось, що Monobank запустив новий сервіс для підтримки Збройних сил України. Відтепер українці зможуть підтримувати наших військових, залишаючи їм "Бойові" разом з чайовими у ресторанах чи кафе.

Нагадаємо, що у січні Monobank зазнав серії потужних кібератак. Як повідомив співзасновник фінансової установи Олег Гороховський, йшлося про цикл DDoS-атак, які "йшли просто безперервно".

Також 3 березня стався збій у системі Monobank. Користувачі інформували, що не проводилися платежі та не працював мобільний застосунок.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.04.2024 15:15