Фото з соцмереж

"Бойові": Monobank запускає новий сервіс для підтримки військових

Monobank запустив новий сервіс для підтримки Збройних сил України (ЗСУ). Відтепер українці зможуть підтримувати наших військових, залишаючи їм "Бойові" разом з чайовими у ресторанах чи кафе.

Про це повідомив співзасновник фінансової установи Олег Гороховський.

"Щомісяця українці залишають понад 100 мільйонів гривень чайових в кафе та ресторанах. А чи мали б ми змогу, в принципі, відвідати кафе чи ресторан, якби не Збройні Сили? Ні! Саме тому ми придумали "Бойові", — проінформував він.

Гороховський пояснив, що "Бойові" — це як чайові, тільки це вдячність не за сервіс, а за життя.

"Ми хочемо стати першою країною у світі, яка зробить щоденною звичкою не лише чайові, а і "Бойові", — наголосив співзасновник Monobank.

Відтепер при оплаті рахунку по QR-коду в закладах, які активують новий сервіс від банку, після екрана чайових зʼявиться новий екран "Бойових". У такий спосіб можна буде віддячити ЗСУ за захист, а гроші будуть спрямовані на прямі потреби військових.

"Кожен заклад може додати свою банку і "Бойові" підуть тим підрозділам або військовим, яким допомагає саме ваш бізнес. Адже якби не ЗСУ, за столиками у ресторанах було б завжди пусто. Та і столів напевно вже не було б. Памʼятайте про це за кожною філіжанкою кави. І залишайте не лише чайові тим, хто нам її приготував, а і "Бойові" тим, завдяки кому, ця кава взагалі можлива", — додав Гороховський.

Нагадаємо, що ввечері 21 січня Monobank зазнав серії потужних кібератак. Як повідомив співзасновник фінансової установи Олег Гороховський, йшлося про цикл DDoS-атак, які "йшли просто безперервно".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Економіка, 07.02.2024 16:45