Пожежа на заводі КамАЗ. Джерело: соцмережі

У Росії горить цех заводу КамАЗ у місті Набережні Челни (фото відео)

У неділю, 28 зранку, зранку в російське місто Набережні Челни завітала "бавовна". Горить цех заводу КамАЗ. Небо над містом заволокло чорним димом.

Про це повідомили російські інформаційні ресурси та місцеві мешканці, які оприлюднили відповідні дописи в соціальних мережах.

Офіційного пояснення, що сталося, наразі немає. Однак відомо, що КамАЗ на теперішній момент є головним постачальником автомобільної техніки армії Російської Федерації.

Окрім того, минулої ночі та сьогодні зранку в Калузькій області три "знищені" дрони попадали у районі нафтобази в місті Людинове.

Було гучно уночі і в Брянській області. Росіяни заявили про нібито атаку дронів, там лунали вибухи, місцева влада стверджувала, що це — результат роботи сил і засобів протиповітряної оборони.

За словами губернатор Брянської області Олександра Богомаза, безпілотники ліквідували сили протиповітряної оборони над Сєвським районом області. Традиційно рашисти в атаці звинуватили Україну.

У міністерстві оборони Росії прозвітували загалом про "знищення" 17 українських дронів упродовж минулої ночі.

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 28 квітня, у тимчасово окупованому Криму в районі Джанкою та Євпаторії було неспокійно. Місцеві мешканці чули вибухи, а представники окупаційної "влади" оголошували про ракетну небезпеку в Криму.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 28.04.2024 10:59