Фото: metro.fandom.com

У Росії ліквідувався вертоліт Мі-8: повідомляють про загиблого та поранених

У Магаданській області Російської Федерації розбився вертоліт Мі-8, на борту якого перебувало близько двадцяти осіб. Внаслідок авіатрощі щонайменше одна людина загинула та є поранені.

Про це повідомляє "Магаданская правда".

Джерело наголосило, що повідомлення про жорстку посадку вертольота надійшли із Північно-Евенського району Колими.

"Мі-8 слідував за маршрутом Омсукчан–Кварцовий–Омсукчан. За попередніми даними, на борту перебували 20 осіб. Повідомляється про одного загиблого та двох постраждалих. На місце вилетів гелікоптер "Авіація Колими" з медиками та рятувальниками", — йдеться у повідомленні місцевого пабліка.

Наразі не відомо, що саме стало причиною падіння ворожого гелікоптера. Представники МНС Росії серед ймовірних версій авіатрощі розглядають технічну несправність та помилку пілотування. Також з'явилася інформація, що пілоти Мі-8 повідомили диспетчерам про відмову двигуна на 13 кілометрах польоту. За даними Telegram-каналу Mash, вертоліт потрапив у "сніговий заряд", внаслідок чого сталась відмова двигуна.

Можливе місце падіння вертольота Мі-8 в Магаданській області РФ

Фото: t.me/nosovlive_ru

Своєю чергою губернатор Магаданської області Сергій Носов повідомив, що на місце аварії направлено рятувальну групу та медиків "для допомоги та евакуації постраждалих".

Нагадаємо, речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук заявив, що для російської авіації вже окреслені "червоні лінії" в українському небі. Робота на відстані 150 кілометрів вглиб ворожих позицій для Сил оборони є лише початком.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 14.03.2024 07:57