Фото: росЗМІ

У Росії оштрафували дівчину, яка порівняла секс і смерть Путіна

В російському Краснодарі суд оштрафував на 30 тисяч рублів 21-річну дівчину. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала фото сумки, на якій був напис "Секс — це круто, але смерть Путіна краще".

Про це пише російське видання "Медіазона".

Журналісти зазначають, що росіянка отримала штраф за статтею про "дискредитацію" дій російських військових в Україні. У матеріалах справи про "дискредитацію" є п'ять скріншотів з її Instagram у якому 180 підписників. 

"Серед фото є зображення сумки з написом "Ні війні" та аналогічного графіті, знімок стікера з написом "Мир", скріншот зі сторіс та фото бавовняної сумки з написом англійською мовою "Секс — це круто, але смерть Путіна краще", — йдеться в повідомленні.

Також суд оштрафував дівчину на 200 тисяч рублів через пропаганду нетрадиційних сексуальних стосунків.

Нагадаємо, 14 червня у Росії відбувся так званий "суд" над понад 20 українськими військовополоненими. На лаві підсудних — солдати батальйону "Азов", які воювали із російськими військами в порту Маріуполя, а в травні 2022 року потрапили у ворожий полон. Відзначимо, російська влада визнала батальйон "Азов" терористичним угрупованням. Підсудних звинувачують у причетності до терористичної організації та участі в акціях з повалення російської влади в Донецькій області — так званої "ДНР". Рашисти готуються визнати військовополонених винними й призначити їм від 15 років до довічного ув'язнення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 03.08.2023 17:24