Фото: ілюстративне Джерело: росЗМІ

У Росії партизани виявили новий завод з виробництва ракет

У російському Челябінську виявили завод, де виготовляють ракети. Партизани оприлюднили координати підприємства.

Про це повідомляє партизанський рух АТЕШ.

"Наші агенти з Челябінська повідомляють, що на Челябінському ковальсько-пресовому заводі почали виготовляти ракети різного типу", — йдеться у повідомленні.

За даними партизан, завод дуже стрімко розширюється. Там будуть нові цехи, набирають працівників. За останньою інформацією, кількість персоналу збільшилася з 10 до 17 тисяч осіб.

Також "АТЕШ" оприлюднив координати підприємства: 55.118556370558025, 61.5045004989165.

Партизани виявили у Росії новий завод з виробництва ракет

Фото: "Атеш"

Окупанти накопичують ракети: у розвідці оцінили ризики масштабних обстрілів взимку

Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов напередодні повідомляв, що рашисти останнім часом не застосовують масованих ракетних ударів по Україні, оскільки накопичують цей тип озброєння для атак на енергетичну інфраструктуру.

Він наголосив, що потрібно бути готовими до продовження терористичних атак ворога на об’єкти критичної інфраструктури, зокрема, енергетичної.

"Враховуючи те, що на певному рівні виробництво ракетних озброєнь в агресора зберігається, і останнім часом ми не бачили масованого використання ракетного озброєння, то іде певне накопичення", — заявив Юсов.

Представник ГУР нагадав, що взимку торік були масовані ракетні атаки, коли окупанти одночасно могли випустити понад 100 ракет різних типів. Тепер, на його думку, ворог такого масштабу обстріли часто повторювати не зможе, але накопичення відбувається, і Україна до цього готується.

Нагадаємо, вночі 29 жовтня російські  окупанти атакували п’ятьма ударними БпЛА типу Shahed та керованою авіаційною ракетою Х-59.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 29.10.2023 12:58