Фото: ілюстраційне. Джерело: Pixabay

У Росії партизани зупинили рух потягів, які перевозили боєприпаси з КНДР (відео)

Партизанам вдалося провести успішну операцію на території Росії. Агенти руху "Атеш" підірвали залізничне полотно Транссибірської залізничної магістралі, яка забезпечувала постачання північнокорейських боєприпасів. 

Як у своєму Telegram-каналі повідомляють представники "Атеш", журналістів на місце події не допустили. Інформація просочилася лише в місцевих пабліках.

Зазначається, що тільки після отримання команди з обласного управління Федеральної служби безпеки країни-агресора, було надано дозвіл ремонтній бригаді прибути на місце і розпочати відновлювальні роботи залізничного полотна.

"А ми ще раз хочемо нагадати, що залізниця вибухатиме ще частіше, поки нею возять боєприпаси", — додали в "Атеш".

Раніше, а саме 4 липня, партизани повідомляли, що Росія зберігає ракети Х-22 на складі у Ленінградській області. Ці ракети доставляються на аеродром Сільці в Новгородській області, звідки злітають стратегічні бомбардувальники Ту-22М3, що атакують Україну.

Біля ангарів складу розміщено величезну кількість військової техніки, на якій транспортуються боєприпаси та для інших видів озброєння. Детальна інформація організації караульної служби, переміщення техніки та особового складу була оперативно передана Силам оборони України", — зазначили в "Атеш".

Нагадаємо, у травні агент руху "Атеш" знищив релейну шафу на залізниці в Ярославлі, що спричинило неполадки в роботі найближчої залізничної станції "Полянки". Ярославль — важливий логістичний вузол, що використовується росіянами у військових цілях.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.07.2024 10:47