Фото ілюстративне: Джерело: Вікіпедія

У Росії розбився гелікоптер із працівниками ФСБ

Гелікоптер Robinson зник у Якутії після спрацьовування аварійного маяка ще в п’ятницю, 19 липня. Сьогодні його знайшли розбитим. У ньому перебували троє співробітників ФСБ.

Про це повідомила прес-служба Східносибірської транспортної прокуратури Російської Федерації.

"У результаті пошуково-рятувальних робіт повітряне судно Robinson виявлено в повністю зруйнованому стані. Знайдено тіла пілота та трьох пасажирів", — йдеться в повідомленні.

Раніше відповідні служби інформували, що гелікоптер Robinson зник в районі Алдано-Учурського хребта 19 липня. За даними ЗМІ, на борту були пілот і троє співробітників ФСБ.

"У ніч на 19 липня за 80 кілометрів від населеного пункту Чагда спрацював аварійний маяк "Екоспас" повітряного судна "Робінсон". Вертоліт виконував незареєстрований рейс в Алданському районі. Не виходять на зв'язок", — повідомляла російська служба "Радіо Свобода".

Співробітники Якутської регіональної пошуково-рятувальної бази тоді ж вирушили на пошуки з аеропорту Маган під Якутськом. Відстань до маяка, що спрацював, — близько 440 кілометрів. До пошуків залучали повітряні судна компанії "Полярні авіалінії".

Нагадаємо, що 21 червня російські окупанти збили власний гелікоптер Ка-29. Інцидент трапився над Анапою у Краснодарському краї Російської Федерації.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 22.07.2024 09:55