Ще одна яхта Дмитра Медведєва. Джерело: "Верстка"

У Росії виявили ще одну яхту, яка може належати поплічнику Путіна Медведєву

Російські журналісти знайшли ще одну — третю — яхту, пов'язану з Дмитром Медведєвим. Її вартість — понад п'ять мільйонів доларів.

Про це повідомило російське видання "Верстка".

"Йдеться про 29-метрову яхту під назвою GV. Це судно лінійки MCY 96 від італійської корабельні Monte Carlo Yachts, побудоване 2017 року та призначене для тривалих морських подорожей. Під час оформлення її оцінили в 421,5 мільйона рублів (5 мільйонів доларів)", — зазначили журналісти.

Розслідувачі додали, що яхта під прапором острівної держави Палау вперше увійшла до російських вод у червні цього року. Відправник GV приховався за невідомим офшором Unicorn Holdings Group Inc. зі Сейшельських островів.

"У Росії яхту з "тимчасового ввезення" оформили на 39-річного мешканця Конакова Анатолія Наумова. У телефонних книгах інших користувачів номер Наумова записано як "Дмитро М" і "Толя Фотинія". "Фотинія" — яхта Дмитра Медведєва, про яку розповідав у розслідуванні "Він вам не Дімон" Олексій Навальний", – зауважили медійники.

Журналісти зателефонували до Наумова під виглядом митного інспектора, назвали дані, внесені до бази під час ввезення яхти, та переконалися, що Наумов справді причетний до її оформлення. Зокрема, йшлося про позначку "спеціальний режим" для Дмитра Анатолійовича, щоб уникнути додаткових перевірок.

Нагадаємо, що минулого тижня заступник голови Ради Російської Федерації Дмитро Медведєв заявив, що Росія планує 2024 року збільшити свою армію. Рашисти вирішили сформувати ще один армійський корпус, сім дивізій, 19 бригад, 49 полків і одну флотилію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 31.10.2023 21:18