Мобілізація на окупованих територіях. Джерело: Центр національного спротиву

"Запасний президент РФ" Медведєв особисто курує мобілізацію на окупованих територіях України, — Центр нацспротиву

До кінця року росіяни планують мобілізувати 130 тисяч осіб. Заходи з примусової мобілізації окупанти проводитимуть також і на тимчасово окупованих територіях України.

Про це повідомив Центр національного спротиву. За його інформацією, з 1 жовтня по 31 грудня цього року рашисти зібралися мобілізувати 130 тисяч осіб.

"Зокрема, незаконні мобілізаційні заходи пройдуть і на тимчасово окупованих територіях України. Найбільше планують "мобілізувати" на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей, а також Криму", — йдеться в повідомленні.

У Центрі національного спротиву також додали, що мобілізаційний план на тимчасово окупованих територіях контролює особисто заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медвєдєв, який у вересні приїжджав на окуповану Донеччину.

"Ми фіксуємо кожен злочин на тимчасово окупованих територіях, ніхто з причетних до "мобілізації" не уникне покарання", — наголосили в Центрі національного спротиву.

Нагадаємо, наприкінці вересня представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов заявив, що мобілізація в Росії триває на постійній основі, але мешканців Москви вона здебільшого оминала. Однак у майбутньому це їх неминуче торкнеться. Представник розвідки зазначив, що нова ймовірна хвиля мобілізації стосуватиметься ще більшої кількості пересічних родин, проте через певні побоювання керівництво РФ переносило рішення про її оголошення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.10.2023 16:07