Фото: voladm.gov.ua

У російському Бєлгороді тричі оголошували повітряну тривогу: влада повідомила про постраждалих

У вівторок, 2 січня, у російському обласному центрі Бєлгород, який розташований за 40 кілометрів від України, уже втретє лунала повітряна тривога.

Про це повідомив губернатор Вʼячеслав Гладков.

"У Білгороді запущено сирену ракетної небезпеки. Якщо ви знаходитесь вдома — не підходьте до вікон. Сховайтеся в приміщеннях без вікон із суцільними стінами (коридор, ванна, туалет, комора). Якщо ви знаходитесь на вулиці — спустіться в укриття або в інше безпечне місце", — написав він у Telegram.

За його словами, під час першої повітряної тривоги ППО збило чотири повітряні цілі. Внаслідок атаки постраждав чоловік. У нього осколкові поранення рук та ніг, його госпіталізували. Двоє осіб від госпіталізації відмовилися.

Гладков додав, що під час другої атаки на Бєлгород постраждала жінка, у неї рвана рана лівої кисті. Потерпілій надали медичну допомогу на місці.

До того ж за попередніми даними, є один загиблий. Чоловік їхав у машині, коли поряд із авто розірвався снаряд. Від уламкових поранень він помер на місці.

Нагадаємо, що 30 грудня Сили безпеки та оборони завдали ракетного удару по військових об'єктах в російському Бєлгороді. Це стало відповіддю України на варварські обстріли Росії 29 грудня. Своєю чергою, неефективна робота російської протиповітряної оборони завдала руйнувань цивільній інфраструктурі міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.01.2024 15:33