Пожежа в Новосибірську. Джерело: МНС Росії

У російському Новосибірську спалахнула пожежа: є постраждалі (фото, відео)

У понеділок, 3 червня, зранку в російському Новосибірську спалахнула пожежа на складі з паливно-мастильними матеріалами. Над містом піднявся стовп чорного диму. Вогонь охопив площу 4,5 тисячі квадратних метрів. Постраждали щонайменше двоє людей.

Про ц повідомили в міністерстві надзвичайних ситуацій (МНС) Росії. Там розповіли, що гасити займання прибули 66 пожежників і 20 одиниць техніки, до місця гасіння скерували пожежний потяг.

Тим часом місцеві ЗМІ поінформували, що з будівлі нібито винесли двох людей, яких намагаються реанімувати.

Пізніше в МНС Новосибірської області заявили, що пожежу локалізовано на 2 450 квадратних метрах, а поширення вогню на велику площу не допущено.

"Пожежники МНС Росії ліквідували відкрите горіння у Новосибірську. Проводиться проливання та розбирання конструкцій. Фахівці МНС Росії обстежують покрівлю будівлі за допомогою безпілотника. До гасіння залучили пожежний потяг і висотну техніку", — підсумували в міністерстві надзвичайних ситуацій Росії.

Нагадаємо, що вчора в Ухті, що в Республіці Комі Росії, сталася пожежа на місцевому нафтопереробному заводі, що належить "Лукойлу". Перед пожежею очевидці чули вибухи, загинули двоє людей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 03.06.2024 08:58