Пожежа на ще одному нафтопереробному заводі в Росії. Джерело: Baza

У російській Ухті пожежа на нафтопереробному заводі через "бавовну": двоє людей загинули (фото)

В Ухті, що в Республіці Комі Росії, сталася пожежа на місцевому нафтопереробному заводі, що належить "Лукойлу". Перед пожежею очевидці чули вибухи, загинули двоє людей.

Про це повідомив Telegram-канал Baza.

"Пожежа на нафтопереробному заводі розпочалася вдень 2 червня. За словами очевидців, перед загорянням вони чули декілька вибухів у районі нафтопереробного заводу. Незабаром там помітили стовп диму", — пише Baza.

На теперішній момент є інформація про щонайменше двох загиблих унаслідок пригоди.

"Ще одного постраждалого доставили до лікарні. У всіх постраждалих комбіновані травми. Попередньо чоловіки проводили роботи на одному з резервуарів", — йдеться в повідомленні.

Спалах стався всередині резервуару РВС-10000, зараз його охолоджують, і пожежники готуються проводити "пінну атаку". При цьому дах резервуара частково зруйнований. Також стверджується, що нібито "версія атаки БпЛА не розглядається".

Цей нафтопереробний завод є складовою частиною корпорації російського "Лукойлу" в Комі. Це велике підприємство з перероблення нафти, розташоване в Північно-Західному федеральному окрузі Російської Федерації, в Республіці Комі, позиціюється як найстаріший у галузі нафтопереробний завод Росії.

Нагадаємо, що в ніч на неділю, 12 травня, невідомий безпілотник атакував Волгоградський нафтопереробний завод у Росії. Після цього на території підприємства сталася пожежа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 02.06.2024 13:58