"Славнефть-ЯНОС". Фото: сайт підприємства

У російському Ярославлі ранкова "бавовна": дрон впав на території нафтопереробного заводу

У понеділок, 29 січня, у російському місті Ярославль безпілотник впав на території нафтопереробного заводу. Територію підприємства "Славнефть-ЯНОС" оточили. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Про це повідомляє російський Telegram-канал "Астра". 

"БпЛА атакувала НПЗ "Славнафта" у Ярославлі. Безпілотник упав на територію нафтопереробного заводу "Славнефть-ЯНОС" сьогодні вранці, 29 січня. Про це ASTRA розповіли місцеві мешканці та працівник підприємства. За їхніми даними, працівників заводу тимчасово відпустили додому. Постраждалих, попередньо, немає", йдеться у повідомленні.

Зазначається, що "Славнафта", згідно з офіційним сайтом підприємства, входить до десятки нафтових компаній Росії за обсягом видобутку нафти.

РосЗМІ уточнюють, що "безпілотник літакового типу" нібито впав біля установки гідрокрекінгу.

"Місце події оточено, очікується прибуття групи розмінування", заявило джерело.

Нагадаємо, після атаки українських безпілотників 21 січня завод "Новатек", що розташований на узбережжі Балтійського моря, припинив своє функціонування. Завод займається переробленням стабільного газового конденсату на нафту, а також відвантажує нафтопродукти на зовнішні ринки. Він розташований у прибережній зоні, поряд зі спеціалізованим терміналом, де зберігається продукція.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 29.01.2024 10:27