Фото: Pixabay

У селі на Одещині планують витратити мільйон гривень на ремонт провулка, — ЗМІ

У селі Холодна Балка Одеської області місцева влада планує витратити мільйон гривень на ремонт провулка. Йдеться про ремонт дорожнього покриття.

Як повідомляє "Думська", тендер на ремонт дорожнього покриття провели у четвер, 6 червня. У торгах взяла участь лише одна компанія "БК ДЕЛЮКС ДЕВЕЛОПМЕНТ", яку визнали переможцем тендеру. 

Відомо, що, згідно з умовами аукціону, компанія до 31 грудня 2024 року має відремонтувати провулок Сухий, що з'єднує дві вулиці в селі. Йдеться про вулицю Балківську та Прилиманську. Варто наголосити, що на виготовлення проектно-кошторисної документації було витрачено 70 тисяч гривень. 

Видання додає, що фірма, яка виграла тендер на ремонт провулка, зареєстрована в Одесі з 2017 року. Компанія спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових приміщень. Її керівник — Олексій Прохоров, а засновник — громадська організація інвалідів "Щит". Зазначається, що в березні цього року ця компанія виграла тендер на ремонт даху Центру культури та дозвілля у селищі Великодолинське, що на Одещині. Вартість тендеру складала 3,6 мільйона гривень. 

Нагадаємо, у травні у Кривому Розі начальницю відділу освіти виконкому та п’ятьох співучасників підозрюють у розкраданні бюджетних коштів, виділених на ремонт шкільних укриттів. Йдеться про суму один мільйон гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 10.06.2024 11:08