Фото: Девід Раш. Джерело: скріншот з відео

У США чоловік встановив 181 світовий рекорд: що йому вдалося зробити

Американець Девід Раш встановив 181 світовий рекорд. Водночас, за його словами, ця справа є для 39-річного нього способом для самовираження. 

Як повідомляє The Washington Post, більшість його рекордів є більш ніж незвичайними.

"Серед них є виловлювання 59 шматочків зефіру ротом за хвилину, утримання 101 рулону туалетного паперу на голові, і жонглювання найдивнішими предметами", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що він почав свій шлях до Книги Рекордів Гіннеса з дитинства. Тоді Девід змагався зі старшими братами. Згодом встановлення рекордів стало для нього способом самовираження. Так, у 2021 році він досяг свого найпродуктивнішого періоду, коли встановив 52 світових рекорди впродовж 52 тижнів, тобто на встановлення одного рекорду чоловікові потрібен був один тиждень. 

Також Раш тижнями вправлявся в жонглюванні із зав’язаними очима у себе вдома, а потім наприкінці 2015 року побив світовий рекорд із жонглювання із зав'язаними очима. Рекорд американця становив шість хвилин 34 секунди. Проте постійні тренування врешті-решт привели чоловіка до того, що тепер він жонглює із зав’язаними очима понад годину.

Варто наголосити, що, окрім постійних спроб встановлювати нові рекорди, Девід веде звичайне життя та виховує зі своєю дружиною двох дітей. Під час пандемії COVID-19 він і його родина почали квест, щоб відвідати всі 63 національні парки Сполучених Штатів Америки. 

"Тепер ми побували в 62 — у всьому, крім Національного парку Американського Самоа, але ми плануємо поїхати туди в круїз", — наголосив американець.

Зокрема, цього року він встановив свій 181-й рекорд. Раш розбив 55 вінілових платівок впродовж 30 секунд. Також цього літа чоловік встиг відвідати Лондон, де за один день побив 15 рекордів. 

"В лондонському офісі Книги рекордів Гіннеса здивувалися, коли він випив літр лаймового соку через трубочку за 13,99 секунди — найшвидше у світі", — зауважили в The Washington Post.

За словами американця, одразу після встановлення цього рекорду його знудило. Своєю чергою представник Книги Рекордів Гіннесса Кайлі Гелловей підтвердила виданню, що Раш є одним із найуспішніших рекордсменів усіх часів.

Нагадаємо, раніше на офіційному сайті Книги рекордів Гіннеса повідомили, що найстарішою людиною у світі стала 116-річна японка Томіко Ітоока. Цей титул вона отримала після смерті 117-річної Марії Браньяс Морери.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 01.09.2024 02:34