Скріншот з відео

У США поліція евакуйовує людей з приміщення Сенату: повідомляють про стрілянину

У Сполучених Штатах Америки поліція провела евакуацію з приміщення Сенату. Правоохоронці отримали повідомлення про можливу стрілянину.

Про це повідомляє NBC News.

Поліція закликала усіх, хто знаходиться в будівлі Сенату, забиракадуватися всередині приміщень. Правоохоронці поки не підтвердили повідомлень про стрілянину. Офіцери заблокували доступ до підземних тунелів, що ведуть до офісних будівель Сенату від головної будівлі Капітолію.

Нагадаємо, Федеральне велике журі присяжних висунуло 45-му президенту Сполучених Штатів Америки Дональду Трампу звинувачення за чотирма кримінальними пунктами в рамках розслідування спеціального прокурора Джека Сміта щодо спроб скасувати результати виборів 2020 року, які призвели до нападу на Капітолій 6 січня 2021 року. Зокрема, у рамках розслідування Трампу було пред'явлено звинувачення: у змові з метою обману Сполучених Штатів; у змові з метою запобігання офіційному розгляду; у перешкоджанні та спробі перешкоджання офіційному розгляду; у змові проти прав громадян. Тепер йому потрібно з’явитися до Федерального суду Вашингтона о 16:00 (за місцевим часом) у четвер, 3 серпня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Політика, 02.08.2023 22:54