Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

У США сталася стрілянина на базі відпочинку: поранено дев'ятеро людей, серед них двоє дітей

У суботу, 15 червня, у Сполучених Штатах Америки в Мічигані на території бази відпочинку в Рочестер-Хіллз чоловік відкрив вогонь по відвідувачах. Внаслідок інциденту поранення дістали дев'ятеро людей.

Про це повідомляє CNN.

Як розповів шериф округу Окленд Майкл Бушар, підозрюваний під'їхав до зони відпочинку в Brooklands Plaza Splash Pad в Рочестер Хіллз, вийшов з автомобіля і відкрив вогонь приблизно за 6 метрів, перезаряджаючи зброю кілька разів. Відтак, злочинець здійснив близько 28 пострілів.

Внаслідок стрілянини постраждали щонайменше двоє дітей — хлопчики восьми та чотирьох років. Зокрема, у першого вогнепальне поранення голови, він перебуває в критичному стані, а у другої дитини куля влучила в стегно, його стан стабільний. Водночас 39-річну матір хлопців нападник поранив у живіт і ногу, вона також у критичному стані.

Також було поранено ще шістьох осіб, у тому числі трьох жінок і трьох чоловіків віком від 30 до 78 років. Їх стан стабільний.

За словами шерифа, нападником виявився 42-річний чоловік. Він був знайдений мертвим у сусідньому будинку після того, як поліція відстежила його за зброєю, залишеною на місці події.

Нагадаємо, у місті Вантаа, що у Фінляндії, 12-річний підліток розстріляв однокласників з пістолета, який взяв у близького родича. Поліція розслідує стрілянину як вбивство та замах на вбивство. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 16.06.2024 20:39