Фото: ДСНС

У США відреагували на ракетний удар по Києву

В понеділок, 25 березня, російські окупанти завдали ракетного удару по столиці України. У Сполучених Штатах Америки відреагували на ракетну атаку росіян по Києву. 

Посол США в Україні Бріджит Брінк у соцмережі X заявила, що не можна втрачати й хвилини у допомозі Україні для її захисту.

"За останні п'ять днів Росія запустила сотні ракет та безпілотників проти суверенної країни. Україна потребує нашої допомоги зараз. Не можна втрачати ні хвилини", — пише представник США.

Ракетна атака на Київ 25 березня: що відомо

Рашисти здійснили ракетний удар по Києву о 10:30. У місті пролунала серія вибухів, після чого місцева влада повідомила про падіння уламків одразу у кількох районах — Печерському, Солом'янському, Дніпровському та Голосіївському.

Станом на 12:30 відомо про п'ятьох постраждалих. У жінки 33 роки закрита черепно-мозгова травма та забійні рани. Вона госпіталізована до лікарні. У жінки 53 роки — гостра реакція на стрес. Жінка 26 років, яка при надії, звернулася до медиків із поганим самопочуттям. Дівчинка 16 років отримала політравми, вона госпіталізована в "Охматдит".

За даними Повітряних сил, над Києвом було збито дві балістичні ракети, які ворог випустив з тимчасово окупованого Криму. Тип встановлюється.

Нагадаємо, що 21 березня російські окупанти здійснили масовану ракетну атаку по столиці. Майже всі балістичні та крилаті ракети, якими ворог атакував Київ, були націлені на об'єкти Головного управління розвідки Міноборони України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.03.2024 13:09