Скріншот із відео

У столичному дитсадку вихователька побила дворічну дівчинку: в неї подряпини на шиї та синці (відео)

Вихователька дитячого садка в Голосіївському районі Києві підозрюється у побитті дитини. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомила поліція Києва, яка зазначила, що подія сталася в одному із дитячих садочків міста. Правоохоронці зʼясовують усі деталі інциденту.

"До Голосіївського управління поліції звернулися батьки дівчинки із заявою про те, що вихователька дошкільного навчального закладу завдала тілесних ушкоджень їхній доньці", — йдеться в повідомленні.

Батьки виявили на шиї дитини подряпини та синці. Поліцейські задокументували звернення та надали батькам дитини скерування на проходження судово-медичної експертизи. Для зʼясування всіх обставин події та роботи з родиною також залучили працівників ювенальної поліції.

"Відомості за вказаним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 125 Кримінального кодексу України — умисне легке тілесне ушкодження. Після отримання результатів експертизи можлива перекваліфікація правопорушення. Триває слідство", — зазначили в поліції Києва.

Скандал стався у дитячому садочку №513 у Голосіївському районі. Батьки дворічної дівчинки знайшли у неї на шиї глибокі подряпини, які у садочку замазали зеленкою. А сама дитина розповіла, що її били по губах та по шиї.

Нагадаємо, що у вересні в Хотинській філії Прислуцького навчально-виховному комплексі Рівненської області вчитель фізичного виховання застосував фізичну силу до учня. Інцидент стався на перерві між заняттями. До керівництва закладу жодних звернень від учня, інших учасників освітнього процесу та батьків не надходило. Місцева поліція займалася цією справою.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 18.10.2023 10:06