Фото: "Суспільне"

У Сумах чоловік вистрелив у припарковане авто: чи вдалось схопити зловмисника

У п'ятницю, 7 липня, в Сумах сталася стрілянина. Чоловік у центральній частині міста цілився в людей, але вистрілив у припаркований автомобіль.

Про це повідомляє місцеве видання "Данкор онлайн".

Наразі інформації про потерпілих немає, у місті перекрили рух деякими вулицями, аби розшукати зловмисника.

Згідно з наявною інформацією, в п’ятницю зранку в соцмережах з'явилася інформація про стрілянину на вулиці Петропавлівській. За словами свідків, чоловік відкрив її з третього поверху будинку, в якому розташований маркет.

"Начебто чоловік влучив в автомобіль. Хоча цілився в людей. Наразі рух вулицею перекритий. Стрільця ще не схопили", — йдеться у повідомленні джерела.

Згодом з'явилась реакція правоохоронних органів: у поліції повідомили, що в Сумах триває перевірка і необхідні заходи, подробиці інциденту будуть пізніше.

Водночас через нього на вулиці призупинили рух автотранспорту в обох напрямках. Комунальний транспорт і маршрутки тимчасово перевозили пасажирів за частково зміненою схемою в об’їзд.

Нагадаємо, вночі 5 липня у Вашингтоні, округ Колумбія, сталася стрілянина. Поліція Сполучених Штатів Америки повідомила про дев’ятьох вбитих, серед них — двоє неповнолітніх.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 07.07.2023 13:44