Фото: росЗМІ

У Токмаку "кадировці" захоплюють магазини місцевих жителів: подробиці від руху "Атеш"

"Кадировці" у Токмаку Запорізької області захоплюють магазини. Таким способом окупанти продовжують залякувати місцеве населення на тимчасово окупованих територіях України.

Про це повідомляє Telegram-канал партизанського руху "Атеш".

"Окупанти тероризують мешканців Токмака, Запорізької області. Повідомляється, що кадировці "віджимають" магазини у місцевих жителів під загрозами життю", — йдеться у повідомленні.

За даними руху "Атеш", вони не беруть участь у бойових діях.

"Воюють лише мобілізовані, зігнані з усієї Росії. Але самі росіяни оцінюють їхні бойові якості вкрай низько", — наголошують в "Атеш".

Також партизани відзначають поголовне пияцтво серед мобілізованих, яке призводить до злочинів проти місцевих жителів.

Нагадаємо, російські окупанти цинічно продовжують порушувати норми міжнародного гуманітарного права. Зокрема, в населеному пункті Токмак Запорізької області військовослужбовців Російської Федерації масово розселяють у квартири місцевих мешканців.

За даними Нацспортиву, на тимчасово окупованих територіях Херсонської області збільшилася кількість випадків пограбування місцевих з боку представників окупаційних військ. За інформацією місцевих мешканців, російські солдати викрадають авто та гроші під приводом боротьби з підпіллям. Людей звинувачують у нелояльності та допомозі Силам оборони України, після чого грабують їх помешкання.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.10.2023 11:41