Фото: nbcnews.com

У відомому техаському готелі прогримів вибух: постраждали понад 20 людей

У відомому готелі Sandman Signature, що в місті Форт-Верт (Техас, США) стався вибух. Постраждала 21 людина. Серед ймовірних причин вибуху називають витік газу у будівлі.

Про це повідомив телеканал NBC.

Відомо, що інцидент трапився у понеділок, 8 січня. Пожежники отримали дзвінки про вибух у будівлі готелю Sandman Signature о 15:30 за місцевим часом.

Пожежна служба Форт-Верта, яка веде розслідування вибуху, заявила, що ймовірною причиною вибуху міг стати витік газу. Втім, ця версія офіційно не підтверджена.

Як заявили журналісти, спочатку було зафіксовано одинадцять поранених, а згодом — 21. Крім того, було знайдено одну людину, яку вважали зниклою безвісти.

"20 людям було надано допомогу на місці або їх було доправлено до районних лікарень. Одна людина перебувала в критичному стані, четверо — у важкому стані та 14 — у критичному", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 3 січня біля цвинтаря в іранському місті Керман пролунали декілька потужних вибухів, які забрали життя понад 100 людей. Відомо, що вибухи пролунали біля цвинтаря в іранському місті Керман, де поховано воєначальника Касема Сулеймані, колишнього командувача силами "Кудс" Армії вартових іранської революції, який загинув під час американьскої атаки 3 січня 2020 року в Багдаді.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 09.01.2024 09:22