Фото: zp.tax.gov.ua

У Vodafone, Sense Bank та Monobank також стався технічний збій: які функції не доступні

У п'ятницю, 19 липня, у роботу мобільного оператора Vodafone та у додатках Sense Bank та Monobank стався технічний збій. Українцям недоступні деякі функції.

Зокрема, користувачі Vodafone заявили, що не мають змоги подзвонити, адже під час спроби здійснити дзвінок виклик одразу скидається.

У компанії наразі інформацію про збій не коментують. Не відомі й причини технічних несправностей.

Водночас у прес-службі Sense Bank попередили, що наразі є тимчасові технічні труднощі в роботі додатка Sense SuperApp. Зокрема, не працюють наступні функції:

  • відображення продуктів, карток та рахунків;
  • перекази та обмін валют;
  • оплата послуг;
  • покупка облігацій та автоцивілки;
  • відкриття депозитів та кредитів;
  • збірки та довідки.

"Цифровий банк зараз переживає незаплановану технічну перерву. Ми активно працюємо над відновленням усіх сервісів і докладаємо максимум зусиль, щоб повернути їх до ладу якнайшвидше... Ми цінуємо ваше терпіння та розуміння. Щойно всі системи будуть відновлені, ми негайно повідомимо вас про це", — йдеться у повідомленні.

Крім того, клієнти Monobank також скаржаться на проблеми у роботі додатка. Зокрема, наразі виникають проблеми зі створенням банки.

Варто зауважити, що також технічний збій стався і у роботу поштового оператора "Нова пошта". Причини збою вже зʼясовані й наразі триває робота з відновлення системи. 

Нагадаємо, 2 липня в месенджері Telegram розпочали виникати проблеми. Зокрема, деякі користувачі не могли відправити повідомлення.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології і наука, 19.07.2024 10:10