Фото ілюстративне зі соцмереж

У Вовчанську на агрегатному заводі ЗСУ заблокували російських військових

У Вовчанську Харківської області на агрегатному заводі бійці Збройних сил України вже декілька місяців блокують російських військових. Вони залишаються там досі.

Про це розповів речник оперативно-тактичного угруповання "Харків" Віталій Саранцев в ефірі національного телемарафону "Єдині новини".

"Для виконання завдань логістики окупанти використовують безпілотники. Зокрема, так відбувається на заблокованій ділянці у районі Вовчанська, тобто на агрегатному заводі", — сказав речник.

Він додав, що на заводі вже декілька місяців перебуває російський підрозділ, але вони заблоковані українськими військами.

"На самому початку там було близько 40 військовослужбовців. Вони там зазнають втрат. Є у них і загиблі, і поранені. Є поранені лежачі, є поранені ті, які можуть спроможні вести бій", — зазначив Саранцев.

Речник оперативно-тактичного угруповання "Харків" додав, що певна кількість рашистів там залишається. Щоправда, точну цифру заблокованих загарбників він відмовився називати "з певних міркувань".

Мапа Харківської області

Мапа Deepstatemap

Раніше українські військові розповідали, що на Харківському напрямку ситуація залишається напруженою. Ворог готується до нових штурмів. Зокрема, у Вовчанську ворог посилив повітряну розвідку маршрутів висування, проводить підготовку до штурмових дій і обмежив міжпозиційне пересування особового складу у темну пору доби.

Нагадаємо, 20 серпня стало відомо, що ворог поблизу Вовчанська застосував важку вогнеметну систему ТОС-1А по району багатоповерхової забудови.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.08.2024 12:13