Фото: ілюстративне. Джерело: росЗМІ

Окупанти обстріляли власні підрозділи у Вовчанську

У місті Вовчанськ Харківської області, де кілька місяців поспіль тривають бої, російські окупанти вдарили з реактивних систем залпового вогню по районах, які прилягають до Агрегатного заводу. Внаслідок удару рашисти завдали втрат власним підрозділам. 

Про це у своєму Telegram-каналі повідомляє прес-служба оперативно-тактичного угруповання "Харків". Військові наголошують, що у місті окупанти проводять евакуацію поранених та займаються забезпеченням логістики. 

За даними військових, у вечірній час в північній частині міста росіяни здійснили спробу доставлення особового складу із застосуванням автомобільної техніки, яку в результаті вогневого ураження було знищено.

Вовчанськ

Карта: Deepstate

Так, за минулу добу втрати ворога на Харківському напрямку склали 85 осіб, з них безповоротні — 22, санітарні — 61. Двоє окупантів здалися у полон.

"Також на нашому напрямку ворог втратив знищеними та пошкодженими 42 одиниці озброєння та військової техніки", — додали в ОТУ "Харків".

Нагадаємо, раніше військові повідомляли, що окупанти відправляють на штурми міста Вовчанськ підрозділи, які не мають жодного бойового досвіду. Впродовж останніх тижнів неодноразово фіксувалися випадки відмов особового складу військ РФ від виконання завдань. Зокрема, окупанти відмовляються йти на штурми на напрямку Глибоке — Липці й на Вовчанському.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.09.2024 12:10