Фото: Офіс президента

У Зеленського пояснили, чому "кухар Путіна" бреше про взяття Бахмута

Російські загарбники намагаються перебити українські інформаційні приводи. Саме тому власник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин бреше про взяття Бахмута.

Таку заяву зробив радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

Зокрема, окупанти хочуть інформаційно знівелювати візити президента Володимира Зеленського до країн Європи, а також Саудівської Аравії та Японії.

Подоляк підкреслив, що Пригожин не вперше бреше про те, що його найманці нібито захопили Бахмут.

"Очевидно, що треба перебити інформаційний фон, зважаючи на візити Зеленського та заяви очільників глобальних держав щодо того, як буде фіналізована війна, якою буде підтримка України й що буде з Росією після поразки. І щоб перебити ці інформаційні приводи, ми чуємо з вами заяви про те, що "Бахмут — все, кінець", — сказав радник керівника Офісу президента.

Нагадаємо, заступник міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що українські військові продовжують тримати оборону міста Бахмут, що на Донеччині. Ситуація в населеному пункті станом на 20 травня дуже складна.

За даними Інституту вивчення війни, контратаки Збройних сил України поблизу Бахмута усунули загрозу російського оточення українських сил. Це змусило війська РФ виділити ресурси для захисту від обмежених та локальних українських наступальних операцій.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.05.2023 19:14