Фото ілюстративне. Джерело: mil.in.ua

У ЗСУ показали мапу топ-10 рекордних за дальністю ударів по території Росії

Рекордним за дальністю наразі є удар по радіолокаційній станції "Воронеж-М" в Орську. А загалом за шість місяців 2024 року Сили оборони України уразили цілу низку військових об'єктів на території Росії.

Про це повідомив Центр стратегічних комунікацій Збройних сил України. Там зазначили, що десятки глибинних ударів відбуваються системно протягом більше ніж пів року із застосуванням української зброї.

Українські військові уточнили, що таким чином використання зброї західних виробників не порушить будь-які додаткові уявні "червоні лінії".

У СтратКомі додали, що, поступово нарощуючи можливості українського військово-промислового комплексу, Сили оборони України постійно збільшують дальність і ефективність ударів. Дозвіл на використання західних систем озброєння розширить можливості із захисту України та прискорить завершення російсько-української війни.

"Місце запуску та відстань до об'єктів вказані умовно. СтратКом ЗСУ також не може стверджувати, що за кожним з ударів стоять саме Сили оборони України, а не партизани чи невдоволені своїм урядом росіяни", — підсумували в Центрі стратегічних комунікацій ЗСУ.

Топ-10 ударів по території Росії

Джерело: СтратКом ЗСУ

Нагадаємо, в лютому СтратКом оприлюднював схожу мапу щодо затоплених російських кораблів і зазначав, що загарбники продовжують зазнавати втрат у повномасштабній війні. На той момент Збройні сили України знищили 13 російських кораблів у Чорному морі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.07.2024 18:28