Фото: Генштаб ЗСУ

У ЗСУ відреагували на заяви рашистів щодо захоплення Мар'їнки

Інформація щодо захоплення російською армією міста Мар'їнка, що на Донеччині, виявилась неправдою. Українські захисники продовжують героїчно тримати оборону на східному фронті.

Про це в ефірі телемарафону повідомив спікер об'єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун.

Раніше російські пропагандисти почали поширювати заяви про те, що 150-та мотострілецька дивізія збройних сил РФ нібито окупувала Мар'їнку. Ця інформація виявилась фейком, адже за останню добу українські військові відбили на Мар’їнському напрямку 11 атак. 

"Ворог завжди брехав і фантазував. У цьому випадку він теж бреше. Там тривають бої. Як в районі Мар’їнки, так і в районі Новомихайлівки", — відреагував на заяви рашистів військовий ЗСУ.

Ситуація на фронті

Протягом 2 грудня підрозділи ракетних військ завдали ураження по двох районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, пункту управління, трьом складам боєприпасів та чотирьом артилерійським засобам противника. Також, минулої доби, силами та засобами протиповітряної оборони України знищено одну керовану авіаційну ракету Х-59.

Нагадаємо, за даними Інституту вивчення війни, несприятливі погодні умови продовжують сповільнення бойових дій на фронті в Україні. Однак повністю бойові дії не припиняться.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.12.2023 17:24