Фото: Telegram Анатолій Куртєв

Удар по Запоріжжю: Зеленський показав кадри з місця "прильоту"

У четвер, 10 серпня, російські загарбники атакували Запоріжжя. Внаслідок обстрілу загинула одна людина.

Про це повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв. 

"На превеликий жаль, одна людина загинула. Щирі співчуття рідним і близьким", — зазначив Куртєв.

Також внаслідок ворожого обстрілу постраждали дев'ятеро людей. Водночас зафіксовано незначні ушкодження медичного і освітнього закладів.

На удар по Запоріжжю відреагував і президент Володимир Зеленський. Гарант висловив співчуття родині загиблого та всім постраждалим.

"Від удару російською ракетою по цивільній будівлі зайнялася пожежа. Станом на зараз відомо про одного загиблого. Мої співчуття. Є поранені. Всі служби на місцях. Працюють, рятують людей. Кожен наш воїн, який знищує окупантів, який іде вперед і веде за собою вперед, який звільняє нашу землю, наближає справедливість для України. Наближає відплату. Україна вистоїть. Російський терор неминуче програє", — зазначив очільник держави.

Нагадаємо, 9 серпня російські терористи завдали удару по житловому кварталу Запоріжжя. Загинуло двоє мирних мешканців, ще одна жінка померла вночі у лікарні. Дев’ятеро громадян отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Постраждали люди, які в час прильоту перебували на вулиці.

Удар завдано по території храму святих апостолів Петра і Павла ПЦУ. Внаслідок удару зруйновано будівлю церкви, пошкоджено будинки та магазини. Попередньо в Офісі президента повідомляли, що ворог поцілив по Запоріжжю ракетою "Іскандер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 10.08.2023 20:31