Фото: Telegram Сергія Лисака

Удари рашистів по Дніпропетровщині: поранення отримав восьмирічний хлопчик (фото)

У середу вранці, 31 травня, вибух пролунав на Дніпропетровщині. Окупанти обстріляли Межиріцьку громаду Павлоградського району.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Зазначається, що ворог атакував транспортне підприємство. 

"Легке поранення отримав 8-річний хлопчик. Лікуватиметься вдома. Є руйнування. Інформація уточнюється", — написав Лисак.

Він також додав, що 30 травня пізно ввечері російська армія цілила по Нікопольському району. На Марганецьку громаду агресор скинув снаряди з БпЛА. Люди залишились неушкодженими.

Нагадаємо, що з початку травня ворог здійснив 17 масованих атак на українську столицю. Останній обстріл — у ніч на 30 травня — був здійснений виключно БпЛА, відбувався з різних напрямків й у кілька хвиль. Внаслідок падіння уламків у різних районах столиці було зафіксовано загоряння, руйнування об’єктів житлового і нежитлового фонду, пошкодження автомобілів. Одна людина загинула, понад 10 — отримали поранення різного ступеня тяжкості. Найгірша ситуація у Голосіївському районі міста — там уламки влучили у багатоповерховий будинок

У Державній службі України з надзвичайних ситуацій показали ліквідацію наслідків нічної атаки 30 травня дронами російських військ на Київ.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 31.05.2023 08:08